Misiune

Misiunea noastra este de a încuraja oamenii să comunice rapid, să muncească eficient, să dezvolte afaceri prospere pe fundamente reale, poziţionând în centrul atenţiei consumatorul.

Deciziile managerului firmei sunt concretizate in 3 directii: expansiune, rentabilitate si autonomie. Firma doreste o continua extindere, atat pe verticala, cat si pe orizontala, iar acest lucru va fi asigurat odata cu implementarea proiectului prin, realizarea de investitii permanente in noi tehnologii si solutii informatice. Insasi politica firmei consta in reinvestirea permanenta a profitului. Tehnologiile noi si solutiile informatice, la randul lor, vor da garantia rentabilitatii si autonomiei firmei.

Misiunea SC GRAFITTI PRINT SRL este de a încuraja oamenii să comunice rapid, să muncească eficient, să dezvolte afaceri prospere pe fundamente reale, poziţionând în centrul atenţiei consumatorul.

Strategie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy.

Strategia de dezvoltare a firmei pe termen mediu are la baza viziunea investitorului prin care se impune realizarea unei capacitati moderne de productie in care sa fie inglobate cele mai moderne tehnologii de productie a mobilierului comercial, super informatizate, sa aplice cele mai recente metode de management si marketing care sa asigure stabilitate si continuitate afacerii dar si rezultate pe masura investitiilor.

Obiectivul pe termen lung il reprezintă dezvoltarea şi consolidarea firmei, cresterea cifrei de afaceri si respectiv a profitului. Aceasta dezvoltare va fi posibila doar odata cu implementarea proiectului, intrucat modernizarea spatiului de productie si dotarea acestuia cu aparatura de ultima generatie va da o calitate superioara produsului finit, reprezentand totodata o inovatie de produs/serviciu respectiv imbunatatirea semnificativa a proiectul intocmit.